فوکال پوینت علمی مراقبت و مدیریت بیماریهای عفونی دانشگاه منصوب شد
با حکم رئیس دانشگاه، دکتر مسعود ضیائی به عنوان فوکال پوینت علمی مراقبت و مدیریت بیماری های عفونی دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی، طی حکمی دکتر مسعود ضیائی را به عنوان فوکال پوینت علمی مراقبت و مدیریت بیماری های عفونی دانشگاه منصوب کرد.

در متن حکم رئیس دانشگاه، خطاب به دکتر ضیائی استاد بیماری های عفونی دانشگاه آمده است:

با صلوات بر محمد و آل محمد احتراماً با توجه به پیشنهاد معاون محترم بهداشتی و بنا به تصمیمات متخذه و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان «فوکال پوینت علمی مراقبت و مدیریت بیماریهای عفونی دانشگاه » منصوب می گردید تا برابر مقررات انجام وظیفه نمائید. انتظار می رود با بهره گیری از تخصص و تجارب خود و همکاری با سایر مدیریت های زیر مجموعه در امور مربوطه اقدام لازم را به عمل آورید. امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام وظایف محوله و پیشبرد اهداف دانشگاه موفق و مؤید باشید.

دکتر محمد دهقانی
منبع:
وبدا-روابط عمومی دانشگاه
تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/02/31
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24